DaniekDesign

Contact

Tilburg

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

2018

AFSTUDEER PROJECT

GRAFISCH ONTWERP

FOTOGRAFIE

ILLUSTRATIE

REDACTIE

INTERVIEW

GENOMINEERD VOOR

LUCASPRIJS

JBZ AWARD

 We come in waves 

Wavy is een magazine maar niet your typical glossy. De lezers van Wavy zijn (jonge) vrouwen die enigszins geïnteresseerd en geprikkeld zijn door feminisme en opzoek naar meer informatie. Wavy magazine is persoonlijk, vrouwelijk, oprecht en doelgericht.  

Met Wavy wil ik begrijpbaar maken wat feminisme inhoud. Dat doe ik door vrouwen te inspireren om na te denken over de kwesties die spelen rondom feminisme. Om ze daarbij zodanig te informeren dat ze zich geroepen voelen om in actie te komen. Op hun eigen manier.

Het eerste magazine staat in het teken van een algemene introductie. Door te begrijpen wat feminisme inhoudt kunnen veel vrouwen namelijk op een kleine schaal verandering aanbrengen. Door te reflecteren op hoe ze zichzelf gedragen en zich verhouden tot bijvoorbeeld andere vrouwen. Feminisme gaat niet alleen over marcheren en demonstreren. Iets heel kleins kan heel krachtig zijn. 

Voor Wavy heb ik verschillende vrouwen gesproken en deze geïnterviewd. Contact gezocht met tekstschrijvers die eerder interessante stukken hebben geschreven over feminisme en platformen benaderd. Om zo de juiste mensen te verbinden aan dit project. Ik heb de ideeën omgezet naar artikelen, redactie gevoerd en vormgegeven. 

Expositie: Launch 2018, AKV|St.Joost